Goedkeuring door Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid

Sinds januari 2013 heeft de combinatietraining veiligheid en fysieke belasting van Artros en Aboma de goedkeuring gekregen van het Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid. Dit betekent dat u de training “Aan de slag met houding en gedrag” kan inzetten voor werknemers onder artikel 62a van het Scholingsfonds.

Artros BewegingsCentrum lanceert artikelen: "Hoe ga je om met nieuwe klanten?"

Intake, instructie en verloop van begeleiding.

Het nieuwe jaar is het startpunt voor velen om gezonder, fitter en slanker te worden. Er komen dan ook veel nieuwe mensen bij ons om te beginnen met fitness. Het stand laten houden van dit voornemen staat en valt met een goede start. In het Artros HealthfocusTM Centrum begint iedereen met een intake.
Hiervoor maken we een afspraak met de nieuwe klant voor een sessie van anderhalf uur. Tijdens deze intake komen alle aspecten aan de orde zodat iemand veilig en onafhankelijk kan gaan trainen.

Deel 2:"Hoe ga je om met nieuwe klanten?"

Wanneer de start van training niet direct goed gaat.

Wat doe je wanneer een klant die net begonnen is een fysieke klacht begint te ontwikkelen?
Je hebt een intake gedaan en je hebt gemeten wat de klant aan training nodig zou hebben om verantwoord aan de slag te gaan. Toch komt de klant bij je om aan te geven dat er een blessure lijkt te ontstaan.

Download het gehele artikel "Wanneer de start van de training niet direct goed gaat".

Deel 3: "Hoe ga je om met nieuwe klanten?"

Functionele krachttraining

Zoals onze praktijk uitwijst, zullen de meeste trainingprogramma's deels bestaan uit krachttraining. In ons centrum is krachttraining niet alleen weggelegd voor klanten die spiermassa willen ontwikkelen. Krachttraining is van belang voor elke klant, als is het alleen maar de voorwaarde voor fietsen, wandelen, hardlopen, het beheersen van klachten, gewichtsmanagement of om conditietraining mogelijk te maken. Krachttraining is een integraal onderdeel van trainen.

Download het artikel Functionele krachttraining