Opleiding instructeurs

Nieuw in Nederland. Bent u een bewegingsprofessional en op zoek naar verdieping van uw kennis op het gebied van verantwoord en functioneel trainen? Wij zijn Artros Healthfocus. Wij zij een groep bevlogen en betrokken bewegingsprofessionals en educators met hart voor ons vak en voor mensen die iedere dag weer moeten presteren in hun dagelijks leven. Wij helpen mensen, via een revolutionaire en zeer effectieve methode (HealthMoves©), om in hun kracht te gaan staan en zelf de verantwoordelijkheid voor hun fysieke gezondheid te nemen. Zo worden blessures, nu en in de toekomst, duurzaam bestreden en vermeden.

Onze aanpak:

01 Blessures worden eerst, op basis van ons unieke analysesysteem, grondig geëvalueerd;

02 Wanneer blijkt dat de blessure via onze methodiek te verhelpen is, gaan we gezamenlijk met de klant aan de slag;

03 Wij leren onze klanten, door gerichte uitleg en training te ervaren en te begrijpen waarom de blessure optreedt en hoe ze hier zelfstandig en onder de juiste voorwaarden controle over kunnen krijgen, ook op de lange termijn.

Vanaf 2013 bieden wij de fitnessinstructeur de mogelijkheid zich deze specifieke kennis eigen te maken om zo hun klanten beter te kunnen bedienen en daarmee langdurig aan zich te binden. In het eerste kwartaal het eerste deel van HealthMoves© aan in de vorm van de cursus: Bewust Omgaan met Fysieke (Trainings)Belasting. De kosten van deze curcus bedragen 595,- Euro excl. BTW.

Neem contact op voor meer informatie of meldt u direct aan via het online inschrijfformulier (klik hier).