Fitness

Met het ouder worden neemt onze spierkracht af. Tegelijkertijd is de mens zo sterk als zijn zwakste schakel. Reden genoeg om actief bezig te zijn met bewegen. Goed bewegen dan wel te verstaan. Een uitstekende basis daarvoor bieden de speciaal ontwikkelde fitnessprogramma’s van Artros.

Particulier fitness

Wel eens last van uw rug, schouders of spieren? Peter Rijfkogel directeur van Artros, geeft aan dat veel Nederlanders deze klachten wel kennen. Volgens hem is iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn eigen lichaam. Om klachten op te lossen moet u zelf uw balans tussen belasting en belastbaarheid kunnen controleren. Particuliere fitness helpt daarbij.

Fysiotherapie

De gang naar de fysiotherapeut is vaak snel gemaakt bij klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Maar veel behandelaars houden zich, alle goede bedoelingen ten spijt, regelmatig bezig met symptoombestrijding. Hierdoor worden de echte oorzaken van de problemen niet of onvoldoende worden aangepakt. De klachten blijven aanhouden of komen snel terug, waardoor men soms lang doorgaat met behandelen. Dit kan vervelende persoonlijke gevolgen hebben op fysieke, mentale en soms zelfs in financiele zin. Is dit een bekend verhaal voor u? En zoekt u naar nieuw perspectief om duurzaam van uw pijn af te komen? Dan horen wij graag van u!

Fysiotherapeutische Hulp
Sinds januari 2013 kan Fysiotherapeutische Hulp bij Artros Healthfocus gedeclareerd worden bij uw ziektekostenverzekeraar op basis van fysiotherapie. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig. Na de intake stellen wij samen met u een behandelplan op. Hierin brengen we direct de doelstellingen en resultaten van het traject overzichtelijk voor u in kaart. Van daaruit wordt binnen het vooraf afgesproken aantal sessies gewerkt aan deze doelstellingen. Zo ontstaat een behandelplan dat gestructureerd wordt uitgevoerd en gecontroleerd kan worden op zijn effectiviteit.

Praktijkadres

 Heliumstraat 9,  7463 PL Rijssen

 Almenseweg 3,  7231 PG Warnsveld

 Tel : 0548-541616 of 06-53614366

Openingstijden

Maandag   06.30 - 20.30
Dinsdag   06.45 - 21.30
Woensdag   06.30 - 20.30
Donderdag   06.45 - 21.30
Vrijdag   06.30 - 20.30
Zaterdag   08:00 - 12:00
Zondag   Gesloten

Medewerkers

Erik ter Steege – Fysiotherapeut

Lilian Rijfkogel C.E.A.S., C.W.S. – Fysiotherapeut, Specialist in Medical Taping Concept & Manueel therapeut

Peter Rijfkogel C.E.A.S., C.W.S. – Fysiotherapeut, Kinder CARA therapeut, Rugspecialist (Save a Back), Schouderspecialist, Specialist in Medical Taping Concept, Oplossingsgerichte coach & Sportfysiotherapeut

Robin Broekhaar – Fysiotherapeut

Geert Slagman – Fysiotherapeut i.o.

Melinda Lammers – Revalidatie assistent

Klachtenregeling

De klachtenregeling bij Artros loopt via de KNGF klachtenregeling en geschillencommissie.

Aanwezige verbijzonderingen

Geen.

Artros bewegingscentrum

Artros is een uniek bewegingscentrum in Rijssen. Met speciaal ontwikkelde bewegingsprogramma’s verhelpt en voorkomt Artros klachten. Het is een groeiend probleem voor jong en oud; een slechte fysieke conditie in combinatie met een verkeerde houding. Artros leert haar leden goed om te gaan met de kracht en flexibiliteit van het lichaam om zo de oorzaken voor het ontstaan van klachten aan te pakken. Artros heeft ervaring met de fysieke belasting en belastbaarheid ten aanzien van de meeste taken en kan daardoor verantwoord inspelen op specifieke lichamelijke klachten.